Campanii

Societate Profesională Notarială Novalex

Image

Audierea copiilor minori la divort

Studiul reprezintă o preocupare a autoarei pentru una dintre problemele constatate în practica notarială, și anume lipsa consilierii psihologice a minorilor care se audiază în cadrul procedurii de divorț a părinților. Acest material a fost prezentat de către notarul public Racolța Oana în anul 2015 în cadrul Conferinţei Internaţionale a Asociaţiei Europene de Psihologie şi Drept din Nurnberg, Germania.

Image

Donarea post mortem de organe, tesuturi si celule umane

Donarea post mortem de organe, țesuturi și celule umane este un subiect relativ nou în legislația românească, iar în același timp și unul controversat. Aici veti găsi informațiile necesare pentru a lua decizia de a deveni sau nu donator post mortem de organe, țesuturi și celule umane, precum și toți pașii care trebuie urmați pentru a dobândi această calitate.

Adoptia de animale

Animalele abandonate pot avea o mai mare șansă de adopție în momentul în care se achiziționează un nou imobil. Având în vedere faptul că notarul public are un rol important în acest proces de achiziție, am considerat că este un moment oportun pentru a vă aminti că puteți însufleți noua casă prin adoptarea unui animal abandonat. În acest sens, biroul nostru colaborează cu mai multe adăposturi pentru animale și centre de adopții din țară.

Contacteaza-ne

Trimite-ne un mesaj sau vizualiză datele de contact și locația noastră.